Meniu principal:

Tammermatic - Instalatii automate pentru spalatorii auto

Search

Du-te la cuprins

Tunel cu perii pentru spalatorii auto

Echipamente > Tuneluri > Cu perii

TAMMERMATIC ROBOJET - considerat pe buna dreptate, ca fiind cel mai complet si productiv sistem de spalare auto, tunelul are ca principal avantaj productivitatea, el putand spala pana la 80 de autoturisme pe ora, avantaj de neegalat de nici un alt sistem de spalare auto.
Plecand de la premiza, invocata de altfel de cea mai mare parte a clientilor, aceea ca e bine de evitat contactul cu periile, producatorul finlandez Tammermatic, concepe in acest sens, primul model de tunel fara perii, bazat pe conceptul de spalare cu jeturi de inalta presiune (80-100Bar) oscilante si pivotante, sistem de spalare conceput si patentat de Tammermatic, care asigura garantat calitatea procesului de spalare. In functie de cerintele clientului si plecand de la conceptul de spalare ,,brushless", tunelul poate fi configurat si in varianta cu perii, ajungand pana la varianta cea mai complexa ce cuprinde inclusiv operatia de polishare cu ajutorul unui grup suplimentar de perii.Tammermatic Robojet
Perii SoftFlex
Perii laterale SoftFlex
Aplicare emolient
Robojet in Romania

Sistemul de gresare automata a conveyor-ului - datorita multiplelor parti metalice ce compun ansamblul conveyor, acesta are nevoie cu siguranta de lubrifiere, fapt ce complica in mod uzual serviciul de intretinere al echipamentului. In urma acestui fapt, Tammermatic introduce sistemul de lubrifiere total automatizat, fapt ce asigura o durata maxima de viata a componentelor ansamblului conveyor, elimina zgomotele neplacute ce apar datorita frecarilor, precum si uzura prematura, simplificand astfel si munca personalului de intretinere al echipamentului.

Spalare cu perii CarLite

Sistemul de perii pentru spalare ce asigura perierea in timpul procesului de spalare este de tip SuperFlex, cel mai nou sistem de acest fel, dezvoltat initial de o companie canadiana formata din specialisti ai Companiei Tammermatic, asigura atat spalarea laterala cat si partile frontale si posterioare ale autovehiculului. Bratele de sustinere ale periilor fiind articulate, fac ca deplasarea si controlul acestora sa fie facute cu maximum de siguranta si eficienta.

Peria orizontala

Peria orizontala ca si solutie constructiva, imbina actionarea electrica cu cea gravitationala, rezultand in cele din urma un sistem simplu dar foarte eficace. Axul periei este culisant pe verticala, dar in acelasi timp suportul acesteia de tip balansoar asigura un control dublu al periei, fapt ce asigura o functionare extrem de sigura si eficienta. Solutia constructiva aleasa fiind in fapt rodul a peste 40 de ani de experienta a echipei de proiectare a constructorului Finlandez.

Sistemul conveyor

Sistemul conveyor - este cel ce asigura deplasarea autovehiculelor in interiorul tunelului, trecand astfel prin toate operatiunile incluse in programul de spalare selectat. Bazat, din punct de vedere constructiv pe principiul unei benzi transportoare, dar fiind constructiv adaptat la necesitatile pentru care a fost proiectat, deplasarea acestuia este perfect corelata cu celelalte elemente ce compun tunelul, prin intermediul calculatorului central (PLC )cu care este dotat echipamentul, acesta fiind de fapt creierul intregului mecanism.


In cadrul imaginilor alaturate, puteti viziona un exemplu ideal de amplasament si utilizare practica a unui astfel de echipament, caracterizat in principal printr-o foarte mare productivitate si o calitate foarte ridicata a procesului de spalare a autovehiculelor. Dupa cum puteti observa, in acest caz pot fi combinate doua domenii de activitate cu o foarte mare rata de succes: spalatorie auto tip tunel si spatiu destinat coffeeshop.

Pentru a vizualiza brosura click aici

Home Page | Despre | Echipamente | Portofoliu | Service | Cere oferta | Contact | Harta site

Website counter

Inapoi la cuprins | Inapoi la meniul principal