Meniu principal:

Tammermatic - Instalatii automate pentru spalatorii auto

Search

Du-te la cuprins

Instalatie automata spalatorie auto

Echipamente > Portaluri > Autoturisme

Tammermatic T700 PRO - Rezultat excelent utilizand diverse programe de spalare
Complet echipat, T700 Pro spala vehiculele lasandu-le curate si strălucitoare atât de repede si eficient, oferind operatorilor de spalatorie auto un mai bun flux de numerar si o mai mare satisfactie clientilor.
Echipamentul oferă foarte multe (4 x 30) programe de spălare care pot fi modificate în mod liber. Gama diversificata de programe de spalare include spalarea cu perii sau fara, spalarea combinata, precum si polish-area cu ajutorul periilor din dotare. Spălarea eficienta cu jeturi de înaltă presiune, periile mari, si optiunile avansate de spalare a rotilor asigura rezultate extrem de bune ale procesului de spălare.

Pentru vizualizarea brosurii originale a acestui echipament click aici

Perii gentile
Periile mari si gentile cu vopseaua masinii, fabricate din piele de bivol curăta suprafetele masinii aproape în tăcere deplină (extrem de silentioase). Periile sunt controlate în conformitate cu valorile curentului absorbit de motoarele electrice ce asigura rotatia periilor, oferind un control precis, care tolerează fluctuatiile de tensiune în reteaua electrică.
Prin sistemul de inclinare al periilor laterale, se asigura astfel o spalare extrem de eficienta a geamurilor laterale.

Spalarea rotilor
Prespălarea si spălare cu înaltă presiune pentru roti face ca fiecare coltisor al pneurilor si jantelor sa devina curat si strălucitor. Când vine vorba de T700 Lux, sistemul de spalare al rotilor este disponibil nu numai cu jeturi de înaltă presiune, dar, de asemenea, si cu perii.

Tratarea anvelopelor
Tratarea chimica a anvelopelor asigura un luciu deosebit al acestora.Caracte Această optiune suplimentară îmbunătăteste satisfactia clientilor si permite, de asemenea, cresterea pretului mediu al spălării, îmbunătatind astfel profitabilitatea afacerii.

Senzori de citire automata a formei masinii
Disponibil doar pentru T700 Lux, acestia măsoară profilul lateral al masinii si controlează peria orizontala si grinda de uscare, astfel încât acestea să poată să se deplaseze in jurul obstacolelor. O alta diferenta majora intre T700 Lux si T700 Pro este aceea ca la T700 Pro, jeturile de inalta presiune nu sunt oscilante iar forma acestora este in V.

Un proces de spalare mai rapid
Cele mai rapide spălări sunt realizate cu activităti care se desfăsoară simultan. Programele de spălare oferă posibilitatea de a alege, chiar sase activităti simultane pentru o cursa de deplasare a portalului.
Următoarea spălare poate fi plătita în timp ce spălarea anterioara este încă în curs de desfăsurare, fiind astfel posibila scurtarea procesului de spălare cu aproximativ două minute dacă este folosit un card de credit

Sistem integrat de spalare a sasiului
Unitatea de spălare sub caroseria de masină îndepărtează eficient chiar si murdăria cea mai persistentă de pe lateralele inferioare, precum si interiorul apărătoarei de noroi si sub bara de protectie spate. O unitate de spalare a podelei integrate în portal economiseste spatiu, care ajută la mentinerea curateniei in hala de spălat, printre alte lucruri.

Finalizarea spalarii la spatele vehiculului
Finalizarea spalarii în partea din spate a vehiculului face ca evacuarea masinii din hala de spalare sa se efectueze mult mai rapid si mai usor, contribuind astfel mai mult ca oricand la asigurarea unor servicii de spălare client-friendly.

Monitorizarea de la distanta
Monitorizarea de la distanta este acum posibila, aceasta putand ridica fiabilitatea masinii permitand accesul la datele tehnice ale instalatiei portal si monitorizarea acesteia, iar ajustarile si reglajele de la distanta precum si monitorizarea evenimentelor putand fi efectuate printr-o imagine on-line într-un browser web.

Home Page | Despre | Echipamente | Portofoliu | Service | Cere oferta | Contact | Harta site


Submeniu:

Website counter

Inapoi la cuprins | Inapoi la meniul principal