Meniu principal:

Tammermatic - Instalatii automate pentru spalatorii auto

Search

Du-te la cuprins

Instalatie automata cu polishare

Echipamente > Portaluri > Autoturisme

T700 LUX - curatarea in cel mai mic detaliu
T700 Lux combina proprietatile versatile ale unei spalari fara perii si a unei o spalari cu perii, care permite curatarea si spalarea fiecarui mic detaliu al masinii, deoarece este extrem de blând si grijuliu cu vopseaua masinii. T700 Lux ofera cea mai buna spalare de pe piată si este, de asemenea, excelent pentru vehiculele care au nevoie de tratament blând.

Pentru a vizualiza brosura acestui echipament click aici

Senzori de citire complet automata a formei masinii

T700 Lux măsoară profilul lateral al masinii si controlează peria orizontala si grinda de uscare, astfel încât acestea sunt mutate în jurul tuturor obstacolelor. Acum, acelasi program este de asemenea potrivit pentru spalarea în conditii de siguranta a ski-box-urilor si a pick-up-urilor. Selectarea programului gresit nu mai este posibila.

Spalari mai rapide
Cele mai rapide spalari sunt realizate cu activitati care se desfasoara simultan. Programele de spalare oferă posibilitatea de a alege, chiar sase activitati simultane pentru o cursa de deplasare a portalului.
Finalizarea spalarii în partea din spate a vehiculului face ca evacuarea masinii din hala de spalare sa se efectueze mult mai rapid si mai usor, contribuind astfel la asigurarea unor servicii de spălare client-friendly.
Urmatoarea spalare poate fi platita în timp ce spalarea anterioara este inca in curs de desfasurare, scurtarea procesului de spalare fiind de aproximativ două minute dacă este folosit un card de credit.

Reglarea de la distanta a produselor chimice
Una din caracteristicile lui T700 LUX este pulverizarea de substante chimice de spalare pentru a acoperi toate suprafetele si accesoriile speciale ale masinii. Utilizarea substantelor chimice poate fi usor ajustata, de asemenea, la distanta pe fiecare program de spalare si pe fiecare cursa de deplasare a portalului, ceea ce face posibila ajustarea facila a consumului de produse chimice în functie de conditiile meteorologice. Acest lucru aduce economii considerabile în cheltuielile privind substantele chimice si asigura un rezultat optim al procesului de spalare.

Monitorizarea de la distanta
Monitorizarea de la distanta este acum posibila, aceasta putand ridica fiabilitatea masinii permitand accesul la datele tehnice ale instalatiei portal si monitorizarea acesteia, iar ajustarile si reglajele de la distanta precum si monitorizarea evenimentelor putand fi efectuate printr-o imagine on-line într-un browser web.

Lustruirea anvelopelor Aceasta caracteristica de lustruire se refera la aplicarea pe anvelope a unei solutii chimice speciale ce asigura un luciu deosebit al acestora. Această optiune suplimentară îmbunătăteste satisfactia clientilor si permite, de asemenea, cresterea pretului mediu al spalarii, fapt ce inbunatateste profitabilitatea acestei afaceri.

Spalarea rotilor
Prespălarea si spălarea cu înaltă presiune pentru roti face ca fiecare coltisor în jurul anvelopelor si jantelor sa devina curate si strălucitoare. Spălarea rotilor este disponibila la T700 Lux, nu numai cu jeturi de înaltă presiune, dar, de asemenea si cu perii speciale.

Jeturi de inalta presiune oscilante
Oscilante si rotative jeturile de apa la inalta presiune curata eficient chiar si acele suprafete care nu sunt atinse de perii. Fluxul de apa rezultat este unul foarte puternic datorita utilizarii unor duze de 0 grade, ajutand la mentinerea constanta a presiunii apei, de asemenea, fiind ideala pentru cele mai îndepărtate suprafete.
Grinda orizontala se deplasează pe masina, urmarind forma acesteia, în timp ce jeturi de apa la inalta presiune curata bine ambele suprafete orizontale si verticale de la bara la bara.
Instalatia poate utiliza simultan ambele rampe laterale si grinda orizontala, în cazul în care jeturile laterale cu inalta presiune curata partile laterale si plafonul masinii într-o singura cursa a portalului. Acesta fiind un economizor de timp considerabil în spălare.

Sistem integrat de spalare a sasiului
Unitatea de spălare sub caroseria de masină îndepărtează eficient chiar si murdăria cea mai persistentă de pe lateralele inferioare, precum si interiorul apărătoarei de noroi si sub bara de protectie spate. O unitate de spalare a podelei integrate în portal economiseste spatiu, care ajută la mentinerea curateniei in hala de spălat, printre alte lucruri.

Home Page | Despre | Echipamente | Portofoliu | Service | Cere oferta | Contact | Harta site


Submeniu:

Website counter

Inapoi la cuprins | Inapoi la meniul principal