Meniu principal:

Tammermatic - Instalatii automate pentru spalatorii auto

Search

Du-te la cuprins

Instalatie automata cu doua portaluri

Echipamente > Portaluri > Autoturisme

Tammermatic T700 TAKT - o capacitate mai mare de spălare, cu o sală de uscare separată
Sistemul T700 Takt combină toate caracteristicile T700 Lux, utilizand o uscare si o periere total separate, care asigură rezultate de uscare de nivel superior si o suprafată strălucitoare.
Sistemul Takt consta in utilizarea a două masini de spălare consecutive. Prima unitate spală automobilul, după care autovehiculul este condus într-o a doua sală, care este separata de prima printr-o usă cu inchidere/deschidere rapidă, astfel încât autovehiculul poate fi ceruit si uscat total separat. Acest lucru scurtează semnificativ timpul de asteptare pentru clienti în timp ce masina este în curs de spălare o alta este uscata.
O spălare constând din două părti măreste capacitatea de spălare cu cel putin 30%, care poate creste astfel numărul de spălări efectuate zilnic. Masina este întotdeauna în modul de asteptare, astfel se pot obtine profituri mai mari de catre spalatoria auto.

Toate caracteristicile T700 Lux
T700 Takt este o combinatie de caracteristici superioare ale T700 Lux, care includ o spalare fara perii si o spălare cu perii, precum si diverse servicii cu valoare adăugată, care asigură rezultate de spălare chiar mai bune spre satisfactia clientului

Capacitate crescută de spălat cu portal de uscare separat
T700 Takt asigura uscarea vehiculului cu un portal de uscare separat, care creste în mod semnificativ capacitatea de spălare. Următoarea masină poate fi introdusa în spălătoria auto în timp ce prima se deplseaza în sectiunea de uscare.
Portalul separat de uscare nu numai usuca vehiculului, dar si ceruieste de asemenea, suprafata a vehiculului până când aceasta devine curată si strălucitoare.

Cele mai bune rezultate de uscare
Uscarea se efectuează într-un spatiu separat care asigură eliminarea picăturilor de apă provenite de la spalarea acesteia. Aceast lucru asigură cel mai bun rezultat de uscare si o suprafata stralucitoare a vehiculului.

Home Page | Despre | Echipamente | Portofoliu | Service | Cere oferta | Contact | Harta site


Submeniu:

Website counter

Inapoi la cuprins | Inapoi la meniul principal